Cyklovýlet s bazénem

Pro koho je výprava určená: Lískáčci, Vlašáci
Pořádá: Radek
Přihlašování do: 17.05.2024

Akce bude rozdělena na 2 skupiny – cyklo a pěší. Zapisujte se prosím i se zamýšlenou trasou. Např. Radek – cyklo

Cykloakce:

Sraz 18. 5. v 11:00 na Lužinách před ZŠ Brdičkova (na druhé straně obchodního centra než metro). Pojedeme přibližně 30km, většinou po asfaltové cyklostezce, částečně lesní cesty. Čeká na nás dlouhá rovina podél řeky, ale i náročné dlouhé stoupání. U účastníků je předpokládána zkušenost s trasou podobné náročnosti. V cíli na nás čeká zahradní bazén, večerní opékání buřtů a spaní ve stanech. Druhý den nás čeká podobná trasa v opačném směru. Rozchod 19. 5. opět na Lužinách před ZŠ Brdičkova v 13:30.

S sebou na kolo: cyklistickou přilbu, horské nebo trekingové kolo v dobrém technickém stavu, vhodné oblečení podle počasí, sušenku na svačinu, dostatek pití, 200 korun na oběd (budeme stavět na jídlo u některého ze stánků při cestě – párek v rohlíku, nebo něco podobného).

Varianta pěší:

Sraz 18. 5. v 10:30 na Hlavním nádraží u lega. Po přiblížení vlakem je v plánu přibližně 10km s kopci. V cíli na nás čekají kolegové cyklisti, zahradní bazén, večerní opékání buřtů a spaní ve stanech.  Rozchod 19. 5. opět na Hlavním nádraží v 14:35.

S sebou na cestu: vhodné oblečení podle počasí, svačinu na cestu a oběd, dostatek pití.

Informace pro všechny:

Chleba k buřtům a buchta na snídani bude zajištěna.

Na odvoz autem (bude zajištěn) zabalte: spacák, karimatka, oblíbené buřty na opékání, plavky, ručník, svačinu na cestu na druhý den.

Výpravy se zúčastní: Radek - kolo, Kačka - pěší, Sarinka - pěší, Knedlík - kolo, Marek - kolo, Meda - kolo, Oskar - kolo, Štěpán - kolo, Lucka Česalová kolo, Erik a Rišo - pěší, Renča a Fíla kolo, Perníček - pěší, Naty - kolo, Opice-kolo, Jáchym a Josefína - pěší , lukas, Horník kolo, Péťa pěší, Vojta kolo

Omlouvá se: Klaudi

Zaznamenat účast:

Jméno (Stačí křestní nebo přezdívka):